Ştiaţi că există ferme de crocodili?

Da, am aflat şi eu azi că unii se ocupă şi cu aşa ceva, cresc mulţi mulţi crocodili. Şi nu, nu îi cresc pentru că îi iubesc fooarte mult ci pentru ca domnişoarele fiţoase, să aibă genţi şi încălţăminte din piele de crocodil, fără ca oamenii să se mai chinuie să-i prindă de prin Nil sau mai ştiu eu ce alte fluvii!

Bun, deci există şi ferme în care se cresc crocodili! Să zicem că e ok, da cică pe la fermele astea se mai întâmplă şi evenimente mai …neobişnuite. Au evadat vreo 100 de crocodili! Ce mişto trebuie să fie, nu?

Au fost inundaţii prin zonele alea, şi anume in Thailanda ( ca să nu vă speriaţi că umblă liberi prin România crocodilii) şi crocodilii au făcut ce au ştiut ei mai bine, adică au inotat.

Acu’ ăia de acolo care au pierdut crocodilii s-au grăbit dea declaraţii, că nu-s periculoşi crocodilii ăia , că sunt crescuţi în captivitate, că mai degrabă ei se sperie de om, nu îl atacă şi că majoritatea sunt până într-un metru! Ba încă au mai pus şi recompensă pe fiecare crocodil adus înapoi la ferma, vreo 110 dolari!

De data asta , parcă avem păreri de rău că nu era în România ferma asta de crocodili, nu? Nu de alta da’ sunt sigur că tare mulţi români s-ar îngrămădi pe stradă să prindă crocodilii ăştia blânzi şi fricoşi!

Ca şi în cazul câinilor vagabonzi, dacă are doar un metru nu mai e periculos, dacă e castrat  nu mai e periculos. Siiiigur nici prin gând n-o să le treacă să muşte… Hai măi oameni buni că puteţi mai mult!

Anunțuri

3 gânduri despre „Ştiaţi că există ferme de crocodili?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s