Proști și săraci

Iată niște date oficiale cu care ei ne dau în cap:

România este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, în timp ce infrastructura sa este cea mai înapoiată şi oamenii săi cei mai săraci şi mai needucaţi din Uniunea Europeană, arată al şaselea raport asupra coeziunii economice, informează europalibera.org.

Potrivit statisticilor europene, românii au jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, în timp ce produsul brut pe cap de locuitor în şase din cele opt regiuni de dezvoltare era în 2011 mai mic de jumătate faţă de media europeană.

România este fruntaşă şi în producţia de şomeri, ceea ce demonstrează că reducerea salariilor şi concedierile au avut un efect devastator asupra ţării. Raportul CE arată că o familie din două nu are niciun membru angajat, iar 25% din totalul familiilor au doar un membru angajat.

În plus, peste 30% dintre românii suferă de semianalfabetism.

Raportul mai arată că mai puţin de jumătate dintre locuinţele românilor au apă curentă şi canalizare.

Însă să nu disperăm: – nu-i dracul așa de negru! SUA nu face parte din U.E., așa că au șanse să fie mai proști ca noi!Nu și mai săraci, dar mai proști , da!

-având cei mai credincioși oameni din toată U.E. suntem populația care se roagă cel mai mult pentru sănătate (și pe ascuns pentru marele premiu de la 6 din 49, sau măcar pentru o boală venerică pe care s-o facă vecinul mai înstărit ca noi) dar care probabil s-ar gândi cel mai puțin să se roage pentru deșteptare, darămite să mai și facă ceva pentru asta!

-având o familie din două fără niciun membru angajat, suntem invidiați de toți! O țară de freelanceri!

-având doar MAXIM una din două locuințe racordate la canalizare și apă curentă, suntem clar țara cea mai ecologică din UE!

Amar! Când mă gândesc că  astea sunt concluziile oficiale trase de cei din conducerea U.E., pe care nu putem să-i suferim, despre care spunem că doar se dau mari, dar care chiar au realizat și realizează, de fiecare dată, mult mai mult decât noi, nu pot să simt decât amar!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s