Mirii, acei zei care ne dezamăgesc când fac toxiinfecție alimentară

E dezlegare la nunți, nu mai e vreun post sau cine știe ce tâmpenie de-asta religioasă din cauza căreia nunțile să fie prohibită! Cum e liber la nunți, deh, oamenii se însoară!

Cum la noi cel mai important moment din viața unui cuplu e nunta, majoritatea își cheltuie toate averile, ale lor și ale băncilor, ca să-și facă și ei o nuntă cu mulți invitați, la un restaurant de fițe cu meniuri speciale pentru nunți!

În fine, e alegerea fiecăruia ce face cu viața lui, banii lui, unde își face nunta, cât îl costă, dacă și-o permite sau nu, dar mor când aud la știri chestii de genul ”50 de persoane au ajuns la spital după ce au consumat mâncare alterată la nuntă! Nici măcar mirii n-au scăpat neatinși!”

Nu înțeleg, de ce se miră că și mirii se îmbolnăvesc dacă mănâncă mâncarea stricată pe care le-o servesc nenorociții ăia de la restaurante? De când au căpătat vreo putere magică mirii doar pentru că s-au însurat în ziua aia? Lumea chiar se așteaptă ca pentru că au mers în ziua aia la biserică și i-a unit popa și au fost sfințiți,  sau mai știu eu din ce motiv, spre deosebire de restul invitaților de la nuntă, mirii să poată mânca și bombe atomice, dar să nu pățească nimic?

Nu vă jucați cu viața!Ș-așa cea mai mare nenorocire posibilă s-a petrecut în momentul în care ați spus ”DA”, viața o să vă dovedească că este și mai crudă și o să vă dea și toxiinfecție alimentară!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s