Duminică ne vrem Moldova înapoi

Ați simțit vreodată moleșeala aia de duminică, când n-ai chef să faci nimic, nici măcar un pârț să tragi după ce mănânci fasole cu ciolan? 3000 de tâmpiți sub presiunea acestei moleșeli au gândit, au analizat și au scos mai răsunător decât un pârț: ”vrem Moldova înapoi!” ,”Moldova nu-i a voastră!” și astfel de bălării au scandat  bieții unineuronali!

Mereu ne-a plăcut să jucăm rolul ăsta al țării mamă care plânge în hohote după copilul pe care și l-a vândut de bună voie poporului rus ca să poată să-și cumpere pantofii Louis Vuitton din ultima colecție! Și mereu suntem gata să ne cerem copilul înapoi, pentru că, nu? e al nostru, chiar dacă l-am vândut cu acte în regulă!

Eu sunt curios oare dacă cineva i-a întrebat și pe moldoveni dacă ei vor înapoi la patria mumă România, că nu-i ca și cum i-ar adopta vreo țară care are cine știe ce economie supradezvoltată și urmează să le asigure un nivel de trai incredibil de bun locuitorilor din Republica Moldova. Și noi și moldovenii suntem niște rupți în cur care abia avem după ce să bem apă, ei doar cu o vagă idee mai mult ca noi, dar după prezidențiale avem toate șansele să-i ajungem din urmă!

Așa că, pe bune, de când ne doare pe noi atât de mult de Moldova ca să facem marșuri pe tema asta? Pana mea, Ponta e la un pas să iasă președinte, ăia care nu-l vor pe Ponta spun că ar prefera să voteze oricând cu Vadim, copiii noștri n-au manuale în școli, spitalele sunt cum sunt, dar noi ieșim în stradă pentru că vrem o unire care n-o să aibă loc în veci?

Uneori trăiec cu impresia că lumea ar fi un loc mult mai bun dacă fiecare ar trăi pentru el și societatea asta n-ar mai exista, măcar nu s-ar mai fi născut ideea de manipulare a maselor în interesul mai știu eu al cui!

P.S:: Domnule Ponta, pe facebook nu afișați și vreun mesaj cu ”susțin unirea României cu Republica Moldova pentru reîntregirea unui teritoriu care a fost mereu al nostru”? să vă răspundă și moldovenii noștri dragi ” Go and fuck yourself!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s