Mâine e ultima zi

Știți voi cum e când spui că de mâine o să se schimbe totul, o să fii alt om, o să faci tot ce n-ai făcut până acum, ce mai, raiul pe pământ o să fie! Eh, dragi concetățeni, cu drept de vot sau fără, care o să votați sau nu, care credeți că e mai bun ăla din stânga sau ăla din dreapta, stați liniștiți, chill down, luați un joint ceva, apa trece, pietrele rămân!

Nu o să vă fie mai bine oricât v-ați zbate să alegeți pe unii sau alții dintre puținii care au acces  pe listele din fața ștampilei!

Viața personală poate să vă fie atât de frumoasă dacă o trăiți, că zău, nici unul nici celălalt n-o să verse o lacrimă când tu n-o să ai bani de pâine și nici n-o să se bucure alături de tine când o să obții promovarea mult dorită, sau când o să devii pentru prima oară părinte! Până la urmă asta contează în viața ta, nu cine iese președinte!

Vă rog să mă scuzați, dar m-a obosit ca în ultima vreme singurul subiect de discuție pe care îl aud, absolut oriunde aș întoarce capul, să fie alegerile prezidențiale!

VIAŢA E FRUMOASĂ, FACEŢI SEX!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s