E căcălău netul pentru toți!

Am câteodată așa vaga impresie când intru pe net că parcă mă sufoc, că sunt asaltat, că sunt înghesuit, că lumea e aglomerată și puțin mai e până să nu mai avem loc toți  pe net. După aia stau, respir și-mi dau seama : ” fratele meu, netul ăsta e căcălău! E imens de mult și noi nu știm de existența a nici măcar 0,5% din el și nici nu prea ne chinuim să descoperim mai mult, dar ne îngrămădim toți pe aceiași 0,5%” și imediat încep să respir mai liniștit.

De-atâtea ori m-am lăsat purtat din link în link până când m-am mirat ce naiba e ceea ce am descoperit, pe bune, zici că-i zona crepusculară! Evenimente necunoscute oamenilor și totuși atât de utile, oameni pe care-i cunoșteam și de care și uitasem, dar nu, nu am ales să reiau legătura cu ei, doar m-am bucurat că mi-am amintit de ei țși atâtea alte bălării!

Și singura întrebare care mi-a rămas în cap a fost ”când netul e așa de mare și are pentru fiecare dintre noi atâtea colțișoare speciale în care doar noi ne simțim bine ( și nu, nu mă refer la porn! În fine, nu numai) de ce ne îngrămădim pe aceiași 0,5% unde alegem să ne purtăm ca niște primate și să ne certăm pentru că e prea multă aglomerație de idei?” E ca și cum am zice că sâmbătă seară alegem cu toții să ieșim doar în centrul vechi și să ne îmbătăm ca porcii și după aia să ne culeagă de pe jos milițienii pentru că alt loc nu mai știm! E ca și cum ar fi un cutremur și singurul subiect de discuție care ar mai există este cutremurul! Este ca și cum Iohannis ar fi câștigat alegerile când nimeni nu se mai aștepta iar singurul lucru pe care putem să-l spunem cu  inteligența unui om supradotat este ” Puie Monta!”  Oh wait…

Deci repetați după mine vă rog: efectul de turmă dăunează grav sănătății!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s