Şi văzut şi eu 50 de umbre…

După atâta tam-tam cât s-a creeat cu cartea şi acum cu filmul, am găsit filmul pe un site de-ăsta de vizionat filme online şi m-am gândit să-l văd, că bani pe bilet la acest film chiar n-aş fi avut de gând niciodată să dau, şi ce să zic…. mare bălărie de film! Mă, da’ mare de tot!

Câteva impresii după ce am văzut bălăria:

Vasluienii nu se vor mai considera niciodată nişte beţivani violenţi ci o să fie toţi nişte dominanţi neînţeleşi care nu caută decât satisfacerea plăcerilor carnale!

Se vede că filmul e făcut după o carte scrisă de o femeie pentru că cine altcineva ar putea să gândească aşa:

-o  eroină virgină se udă toată când vede un tip cu bani,

-tipul cu bani observă acest lucru, o avertizează că el nu este potrivit pentru ea, dar ea tot nu se lasă şi îl provoacă pe tipul cu bani, lăsându-i de înţeles că poate să fie o pradă uşoară ( a nu se uita că el este un bărbat dominant)

-el (cu toate că este un dominant) o ia cu uşorul şi încearcă să se schimbe cât de cât pentru ea, o dezvirginează ca în filme (flori, maşini, cearceafuri de mătase, limbi în… urechi)

-îi prezintă preferinţele lui mai diferite, ea se miră, dar acceptă cât timp nu semnează contractu’ ăla,

-el este un perfect domn cu ea,

-ea experimentează ce îi place lui şi îi cam place şi ei,

-el e de acord să o considere mai mult decât o simplă parteneră într-un contract şi să-i dea voie să facă parte din viaţa lui, lucru pe care nu îl mai făcuse până la momentul respectiv,

-ei i se urcă fumurile la cap şi începe să se vaite că el nu este potrivit pentru ea, lucru pe care el i l-a spus de la începutul filmului,

-ea este prezentată ca o căprioară la menstruaţie, aruncată fără milă la rechini, neînţeleasă şi supusă atâtor greutăţi (maşini scumpe, cine la restaurante scumpe, haine scumpe)

-el rămâne bou, după ce întreg filmul a fost un dominant, şi probabil îşi dă seama de ce a fost deştept până atunci când n-a considerat nicio femeie din viaţa lui decât un simplu contract cu obligaţii şi îndatoriri stipulate clar!

Deci serios, ar mai putea altcineva în afară de o femeie să gândească aşa? ( şi Radu Otravă şi Chirilă intră la categoria de bărbaţi cu p..dă, deci tot femei sunt, aşa că să nu vă aud că mi-i daţi exemplu!)

În rest, scenele secsuale au fost ele ok, dar nicidecum să fie considerate incendiare sau revoltătoare prin explicitatea lor, mie mi s-a părut că sexu’ din Basic instinct de exemplu  a fost de cel puţin 50 de ori mai incitant!

Aşa, ca de încheierie, nu vi-l recomand decât dacă nu găsiţi un porno bun (ceea ce ştie toată lumea că e IMPOSIBIL!)

Later edit: dragi femei, vă recomand să luaţi asta ca pe o lecţie de viaţă aşa.

Dacă un bărbat vă spune de la început că nu este ceea ce căutaţi voi, credeţi-l pe cuvânt şi nu fiţi proaste să înţelegeţi că de fapt e doar o provocare pe care v-o aruncă, în aşteptarea ca voi să încercaţi să-l schimbaţi până devine cel pe care vi-l doriţi! Nici măcar dacă e plin de bani!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s