Trec anii

Măi, dragi cititori, acum vreo 33 de ani cam pe la ora asta maică-mea era în chinurile facerii, iar la câte 4 kilograme am avut la naştere nu pot să zic decât că am chinuit-o ceva, dar na, a rămas şi ea cu o experienţă de neuitat.

Voiam să fac iar un fel de bilanţ, să constat că lucrurile se tot schimbă, oamenii iar se tot perindă prin viaţa mea, sunt pe cale să reuşesc ca după 13 ani să nu mai fiu student şi încă muuulte, muuulte chestii interesante!

Nu voiam decât să vă spun că dacă oameni buni prea puţin ai de care să te bucuri prea mult timp, măcar de sănătate să vă bucuraţi cât mai mult timp că credeţi-mă, atâta timp cât eşti sănătos zău dacă te mai deranjează prea mult celelalte lucruri.

Eu în general am fost un om sănătos, cel puţin la maturitate, încă mai sunt, şi zău dacă n-am reuşit să nu dau mai mult de 2 bani pe orice alte bălării care au trecut pe lângă mine. Tare bine e să fie aşa! Sunt oameni care se îngrămădesc să facă pariuri că o să prind suta de ani în ritmul ăsta, sper totuşi să se înşele pentru că eu rămân la planul meu, 50 de ani, după care să mă lovească meteoritul în timp ce sunt încălecat de vrero brunetă voluptoasă.

Vă doresc tuturor să aveţi parte de ce am avut şi eu parte, că rău nu mi-a fost, şi dacă se poate şi în plus!

Hai să trăim cu toţii sănătoşi că e loc pe pământul ăsta!

Reclame

Un gând despre „Trec anii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s