Cine este Toma

Eu sunt Toma, poţi să-mi spui chiar şi necredinciosu’, nu greşeşti, dar în niciun caz nu-s vreun sfânt din Biblie!

Sunt tipul ăla despre care ai putea să spui că e puţin nebun, nevricos uneori, misogin, dar nu nesimţit cu femeile, inamic al facebook-ului, iar aşa, ca un mic hobby, mai arunc şi câte-o  dudă p’aici, doar ca să mai râd şi eu de ce-mi poate mintea.

Dacă râdeţi şi voi alături de mine, e cum nu se poate mai bine!

Acum că aţi aflat câte ceva despre mine…bucuraţi-vă că suntem contemporani şi m-aţi descoperit şi nu veţi fi nevoiţi să învăţaţi despre mine la istorie!

Reclame

13 gânduri despre „Cine este Toma

   • Toma are o minte bolnava.Este una dintre putinele persoane care ma intrece aproape de fiecare data,dar cum pshihozele se dezvolta-n timp…! 😈
    Mi-a venit o idee dragalasa.Daca Toma s-ar sinucide cu tarnacopul in timp ce bea … apa minerala?
    Ar putea sa se impuste in sfincter si sa se reincarneze intr-o alta dimensiune blonda si verde (cum se deduce din epitet->fara oameni 🙂 ) in forma puternica si viguroasa a unui magar cu 5 picioare.Dupa aceea s-ar metamorfoza intr-o musca strivita intre indecsii unei maimute care ar strapunge cu varful rozaliu al limbii ochii metalici ai micii vietati! 😀

    • Sa clarificăm unele nelămuriri, am impresia că nu m-am făcut bine înțeles! Toma nu se sinucide, nici cu târnăcopul, nici cu altceva, și în niciun caz Toma nu bea apă mimerală!Toma este deja într-o formă puternică și viguroasă și are câte picioare vrei tu, dar oricum, cu unul mai mult decât te-ai aștepta vreodată să aibă nevoie! În rest, Toma este un om normal!

     • In primul rand,sper ca nu ai luat personal lucrurile descrise.Abia-acum am aflat rezultatele de la repartizare si chiar nu mai pot de nervi ca un Pepsi dintr-acela acidulat.
      In al doilea rand,glumeam si eram sigura in proportie de 99% ca esti un om cat se poate de normal!
      In al treilea rand,am un obicei enervant de a tasta comentarii ciudate si tampite.Am mult timp liber de cand cu Evaluarea si repartizarea.Asta-i viata.Imi pare rau daca ti-am jignit persoana cu ceva ! 😦

 1. pai hai sa analizam cine este Toma: „putin nebun” este putin spus, „nevricos uneori” dar nu arareori, „misogin” – imi rezerv dreptul la tacere, „nu nesimtit cu femeile” perfect adevarat. Felicitari pentru ca esti TU insuti! Prea putini au curajul asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s